Een toekomstbestendig bouwwerk bestaat buiten de keuze voor duurzame materialen en efficiënte systemen binnen de energiehuishouding, wat ons betreft vooral ook uit gemak en hoog wooncomfort!

Strakke vormgeving in een minimalistisch ontwerp van de leefruimtes door al met de bouw rekening te houden met geïntegreerde systemen als (balans)ventilatie en warmte(water)wisselaars ter energiebehoud. Maar ook valt te denken aan verlichtingssystemen van welke de armaturen en bedradingsvoorzieningen ‘blind’ worden weggewerkt in de muren.

Naar uw besparingswensen en mogelijkheden om rendable(!) installaties binnen de bouw op te nemen, adviseren we u inhoudelijk door er een installatiespecialist bij te betrekken.

Naast geïntegreerde kunstlichtvoorzieningen en aansluitingen, werken we ook beveiligingsinstallaties en SMART-home/ domotica installaties voor uw uit met gespecialiseerde partijen. Gezien een veilige IT-thuisomgeving steeds belangrijker wordt binnen de veelal losstaande systemen, voorzien we graag in uw gebruiksgemak door deze met ICT zoveel mogelijk in uw eigen beheer te centraliseren.

Laat u zich door ons inspireren in de verscheidene installaties en mogelijkheden voor opname in de realisatie van een tijdsbestendig bouwwerk.

 

VanNettenbouw voor uw toekomstbestendig woongemak!