Uw wooncomfort begint bij VanNettenbouw met een creatief ontwerp in het gebruik van de ruimte(s). Binnen uw woonwensen schetsen we bij voorkeur de complete indeling uit met grote raampartijen voor natuurlijke lichtinval. Een sfeervol lichtplan welke eveneens aan de basis staat van modern en hoog wooncomfort kunnen we desgewenst opnemen in het ontwerp.

VNbouw toetst uw bouwproject aan de geldende regelgeving binnen welstand en bouwbesluit.  Bij de betreffende Gemeente werken we ook de benodigde vergunningsaanvragen voor u uit. In onze zorg om uw bouwproject correct en in volledigheid te documenteren, leveren we de bouw- en bestektekeningen op en zorgen dat de plannen constructief zijn onderbouwd. Laat u zich door ons inspireren binnen de afwerking en materiaalkeuze in de realisatie van een toekomstbestendig bouwwerk.

Wanneer we uw project tot in detail hebben beschreven, gaan we er in de offerte-fase mee aan de slag om de juiste uitvoerende bouwpartij voor u te vinden. Hierin vergelijken we vanuit ons netwerk van aannemerij en/of uw voorkeur voor aannemers meerdere prijsopgaven (tot vier).

De kracht van VNbouw ervaren onze klanten in de bouwbegeleiding met de realisatie van het project. Wij zorgen dat de afspraken met de uitvoerende partijen worden nagekomen en sturen bij wanneer nodig. We zijn dan ook met enige regelmaat op de bouwlocatie aanwezig.

 

VanNettenbouw neemt uw complete project van idee tot realisatie in handen!