De match met uw project en aannemer.

In het offertetraject vinden we de juiste aannemer voor uw project welke op uitvoerbaarheid, prijs en uw voorkeur, de bouw mag aanvangen.

Wanneer uw gehele project correct en naar volledigheid is gedocumenteerd, maken we de offerte-aanvragen op. Hierin schrijven we binnen ons geselecteerde netwerk meerdere aannemers uit de regio aan om een prijsopgave op te leveren. Op basis van de bouw- en bestektekeningen en aanvullende wensen welke u heeft in de realisatie van uw project, wordt de keuze van uitvoerende aannemer gemaakt uit minimaal drie concrete voorstellen. Ook in dit traject vertegenwoordigd VNbouw hierin uw beste belangen en worden bezoekafspraken gemaakt met de aannemerij.

Aansluitend bekijken we met u naar keuzes voor inrichting en de mate van afwerking. Mogelijk heeft u zelf al een idee of misschien al een leverancier en/of installateur voor bijvoorbeeld uw keuken, toilet, badkamer, of overige werken? Deze, maar ook voor de meer specialistische installatiewerken als het plaatsen van een warmtepomp, WTW en/of andere klima-tech en energie-installaties, brengt VNbouw u graag in contact met specialisten om een voorstel uit te brengen.

Nu we inzicht hebben in de kosten en tijdsplanning met mogelijkheden van de aannemer en specialisten, nemen we inhoudelijk de offertes met u door en volgt onze aanbeveling en úw doorslaggevende keuze om met de betreffende partij(en) uw project vorm te geven. VNbouw zorgt voor een goede afstemming tussen hoofdaannemer en mogelijk overige installateurs, om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

VanNettenbouw vertegenwoordigd uw belangen binnen de uitgaven!