Onze creativiteit binnen uw projectwensen.

Laat u verrassen door modern efficiënt design en onze inspiraties voor een hoogstaand wooncomfort. Met een 3d-voorstelling krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden binnen uw project.

Bent u er niet helemaal aan uit hoe uw nieuwe ruimte het beste kan worden vormgegeven of kan worden ingedeeld? Wat de mogelijkheden zijn van de bestaande bouw en inzicht op nieuwbouw? Of wilt u gewoon eens wat inzichten delen om tot hét perfecte ontwerp binnen uw gebruikswensen te komen?

Met u kijken we naar uw gebruiks- en woonwensen van de nieuwe ruimte met de huidige indeling. Door het realiseren van een aanbouw komen er echter meer mogelijkheden om het pand slimmer in te delen. Het verplaatsen van een toegangsdeur en/of verplaatsen of verwijderen van tussenwandjes bieden vaak mogelijkheden om op een geheel nieuw canvas uw toekomstige wooncomfort uiteen te zetten.

Ruimte doet leven! In het verruimen van uw leefomgeving door m2 oppervlakte is een goed natuurlijk lichtplan erg belangrijk om de ruimte te benadrukken. Mits goed gepositioneerd, zorgen voldoende en grote raampartijen voor hét accent op de ruimte. In de avond neemt kunstlicht deze functie over en dus maakt een goed uitgedacht lampenplan de leefomgeving eveneens ruimtelijk. Door gebruik van verschillende armaturen en lichtinval, wordt de ruimte speels geaccentueerd en kan de gewenste sfeer naar keuze en -mood- worden gecreëerd.

Onze lichtplannen worden zoveel mogelijk ‘blind’ in de bouw opgenomen; dus geen zichtbare bedrading en zelfs zonder in het zicht aanwezige armaturen. Hierop dient het lichtplan dan ook vòòr de bouwafwerking te worden opgemaakt. Laat u zich door ons eens inspireren!

Binnenhuis ontwerp

Al ver voor uw nieuwe stulpje eenmaal is gerealiseerd bent u natuurlijk al lang aan het brainstormen over de aankleding van uw nieuwe leefomgeving. Naar uw wens bekijken we uw huidige voorstelling en keuze van inrichting en gieten hier een smaakvol sausje overheen. We creëren frisse, eigentijdse inrichtingen welke uw persoonlijkheid als trotse eigenaar van de ruimte tot zijn recht laat komen. Maak eens kennis met een van onze ontwerpers!

Buitenhuis uitstraling

Uw nieuwe leefomgeving laat u natuurlijk ook graag tot z’n recht komen binnen een minsterns zo stijlvolle uitstraling vanaf de straatzijde. In de keuze voor een goed gekozen integratie met de bestaande bouw of juist door het creëren van een hoog contrast in het geheel, adviseren we u graag.

Door het toepassen van nieuwe materialen aan de gevel: steensoort en voegkeuze; keuze voor hout, zink, stucwerk, verf ed. komt er in de afwerking aan het bestaande- en nieuwe bouwdeel, een geheel nieuw ogend pand tot stand. Bedenkt u ook eens wat een uniek gevel-lichtplan kan doen voor de uitstraling van uw pand!

 

VanNettenbouw creëert uw wooncomfort graag met én voor u!