VanNettenbouw helpt u met het ontwerp tot de oplevering in uw (ver)bouwplannen. Uw woonwensen vertalen we naar een slim ontwerp waarin we voor hoog wooncomfort gaan! Zo bekijken we graag met u naar het gebruik en eigentijds gemak van uw toekomstige woon- en/of bedrijfsruimte. Van de opmaak in een 3d-ontwerp schets tot complete architectuur, realiseren we uw bouwwensen.

VanNettenbouw neemt het voortouw in uw (ver)bouwplannen en neemt alle bijkomende zaken voor u uit handen. Zowel de bouw- en bestektekeningen, constructieberekeningen en vergunnings-aanvragen bij de betreffende Gemeente worden door VanNettenbouw binnen uw project verzorgt.

Wanneer we uw plannen concreet hebben gedocumenteerd, zorgt VanNettenbouw voor de best passende uitvoerder in de realisatie van uw project. Uit een kwalitatief geselecteerd netwerk van aannemerijen binnen de regio, worden de afspraken binnen uw (ver)bouwproject opgevolgd en gecontroleerd op nakoming ervan.

Afhankelijk van uw specifieke wooncomfort wensen (en budget) gaan we verder! Binnen de realisatie kunnen we bijvoorbeeld al rekening houden met oa. het lichtplan om binnen uw nieuwe ruimte de juiste sfeer neer te zetten. Ook wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot Domotica/ SMART-home of ICT-infra en/of beveiliging, adviseren we graag om deze voorzieningen al met de bouw op te nemen.

Verduurzaming vinden we een prachtig woord, maar uiteindelijk begint het streven naar een tijdsbestendig en efficiënt bouwwerk bij de reductie van uitgaven binnen uw portemonnee. Zo kiezen we niet altijd voor de meest kostbare zonnepanelen of zullen standaard adviseren in dure (rendabele?) warmtepomp-oplossingen. Met u bekijken we graag per project naar het gebruik van de ruimte en de best passende oplossingen om te besparen en geld in uw zak te houden.

Binnen de veelal complexe bouwprojecten waar veel verschillende partijen zijn betrokken en zaken moeten worden geregeld en gecontroleerd, werken we hard voor uw tevredenheid en waardering. Onze ruime kennis en ervaring levert u tijdwinst en kostenbesparing op. Door onze onvermoeibare inzet voor een realisatie naar uw tevredenheid, dragen wij zorg voor een zo soepel mogelijk bouwverloop.

 

VanNettenbouw: U bepaald tot waar wij uw bouwproject mogen realiseren!