VanNettenbouw is ontstaan vanuit het uitwerken van praktische ontwerpen binnen de bestaande bouw. Het uitgangspunt -ruimte doet leven- staat aan de basis van ieder ontwerp en wordt gerealiseerd door een combinatie van het woongebruik, in praktisch ruime opzet en indeling met lichtplan.

Woongenot = comfort; de installaties voor comfortabel wonen maken een niet te onderschatten deel uit van het bouwplan, in een zo goed mogelijke (minst zichtbare) integratie binnen de leefruimte. Het oog voor detail maakt de bouw daarop niet altijd even eenvoudig te realiseren en behoeft enige aandacht in de uitvoering. Communicatie met de verschillende betrokken partijen is in deze key.

Comfort ademt met sfeer en samen bepalen ze het woon-leefgenot van de gebruiker. In het neerzetten van een toekomstbestendig bouwwerk, behoort het toepassen van moderne materialen en technologieën. Hierop volgen we de laatste ontwikkelingen en zijn creatief met de opname binnen de bouw.

Benieuwd naar uw hoog comfortabele nieuwe leefomgeving? Maak eens laagdrempelig kennis in een adviesgesprek bij u op locatie!

 

VanNettenbouw: Uw project tot in detail uitgewerkt!