Laat u verrassen door modern efficiënt design en onze inspiraties voor hoogstaand wooncomfort. Met een 3d-voorstelling krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden binnen uw project.

Bent u er niet helemaal aan uit hoe uw nieuwe ruimte het beste kan worden vormgegeven of kan worden ingedeeld? Wat de mogelijkheden zijn van de bestaande bouw en inzicht op nieuwbouw? Of wilt u gewoon eens wat inzichten delen om tot hét perfecte ontwerp binnen uw gebruikswensen te komen? Met u kijken we naar uw gebruiks- en woonwensen van de nieuwe ruimte en huidige indeling, om tot een toekomstbestendig ontwerp te komen.

FLOORPLAN

Door het realiseren van een aanbouw komen er echter meer mogelijkheden om het pand slimmer in te delen. Het verplaatsen van een toegangsdeur en/of verplaatsen of verwijderen van tussenwandjes bieden vaak mogelijkheden om op een geheel nieuw canvas uw toekomstige wooncomfort uiteen te zetten. Vanuit de bestaande situatie verkennen we de mogelijkheden en maken deze inzichtelijk middels een 3d-floorplan schets zodat u een goed beeld krijgt van de indeling.

UW PAND MAG WORDEN GEZIEN!

Om tot een minstens zo stijlvolle uitstraling vanaf de straatzijde te komen, worden de juiste materialen aan de gevel toegepast. Per type woning bekijken we de best passende steensoort en voeg of kiezen bijvoorbeeld voor een afwerking met hout, zink of stucwerk in een kleurstelling welke de uitstraling van het pand het beste tot z’n recht laat komen. Van een goed gekozen integratie met de bestaande bouw óf juist door het creëren van een hoog contrast in het geheel, maken we uw bouwproject smaakvol!